به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، محمدنعیمی نژاد سرپرست مجتمع شهید قدوسی یزد، گفت: بسیاری از پروندههای غیرمالی مرتبط با فضای مجازی با راهکارهای عدالت ترمیمی و میانجیگری قابل حل است.
نعیمی نژاد در آیین افتتاح دفتر حمایت از زنان و کودکان بزه دیده در فضای مجازی اظهار داشت: رویکرد اجتماعی در خصوص استفاده از فضای مجازی به واسطه عوامل مختلف و خصوصا شیوع بیماری کرونا تغییر کرده و این مسئله بسیاری از ملاحظات را تغییر میدهد.
او افزود: در گذشته اکثر خانوادهها برای استفاده فرزندان از گوشی هوشمند و اتصال به اینترنت، سن و شرایط خاصی را در نظر میگرفتند و این مسئله تابع نظارت دقیق خانواده بود، اما شرایط بیماری کرونا این معادلات را تغییر داده به گونهای که در حال حاضر یکی از دغدغههای مسوولین آموزش و پرورش تامین ۱۴ هزار تلفن همراه برای دانش آموزان در یزد برای استفاده از آموزش مجازی است و از سویی نظارت خانوادهها بر فرزندان در فضای مجازی کمتر شده است.
این مقام قضایی با اشاره به نبود اینترنت ملی و امن در کشور، اظهار داشت: ایجاد زیر ساختهایی برای به حداقل رساندن آسیبهای فضای مجازی برای دانش آموزان به ویژه نوجوانان ضروری است.
او آموزش و اطلاع رسانی را یکی از راهبردهای مهم در زمینه کاهش آسیبهای فضای مجازی برشمرد و بیان داشت: وقتی شرایط جامعه استفاده از فضای مجازی را ناگزیر کرده است باید برای کاهش آسیبهای احتمالی، تدابیر لازم را با ارائه آموزشهای کاربردی به خانوادهها و نوجوانان اتخاذ کرد.
انتهای پیام/و